Добредојдовте во АМСМ Членство!

Ако барате услуги кои ќе одговорат на Вашите специфични потреби и барања, тогаш сте на вистинското место.
Без оглед дали сте возач или не и дали имате сопствен автомобил или не, ќе најдете различни членски пакети, прилагодени на Вашите желби и потреби.
Денес во АМСМ членуваат повеќе од 15.000 членови, кои ја препознале привилигијата да се биде АМСМ член.

Останува на Вас да изберете.

Редовна цена: 990 ден
Online цена: 890 ден
Купи

АМСМ Classic и никогаш нема да се почуствувате осамени!

Ова членство е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 21.728,00 мкд.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...

Classic и никогаш нема да се почуствувате осамени!

Classic членството е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Возилото треба да е уредно регистрирано со македонски регистарски таблички и да гласи на физичко лице, односно членството се однесува на зачленетото лице, а не на возилото. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила со следниве карактеристики:
1. Вкупна маса до 3,5 тона и
2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5 м.
Доколку прв пат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Услугите вклучени во Classic членството можете да ги користите на целата територија на Република Македонија:

 • Бесплатен еднократен пренос на возило во случај на дефект до 200 км во двете насоки, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото.
 • Бесплатен еднократен пренос на оштетено возило во сообраќајна незгода - неограничено во километри.
 • Пренос на возило по повластена членска цена.
 • Бесплатна помош на пат - до три пати (замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и во случај на повеќе од 50 различни дефекти на самото место).
 • Еднократно бесплатно извлекување на возило каде технички е можно.
 • Еднократно покривање на патни трошоци на членот до 1.000 денари во случај на дефект на возило или сообраќајна незгода.
 • Дополнителни погодности, попусти и сезонски акции во системот на АМСМ:
  • 10% попуст на технички преглед на возилото на членот
  • 20% попуст на сервисни услуги на возилото на членот
  • 5-10% попуст на резервни делови
  • Бесплатна зимска /летна проверка на возилото на членот
  • 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија
 • „Travel Info Set“ (информативен комплет за патување) кој вклучува патна карта, рута, информатор за земјата и странство во однос на сообраќајната законска регулатива, патарини, курсна листа и сл., кој се издава на барање на членот.
 • „Show your Card!“ - интернационална програма за попусти во повеќе од 25.000 продажни места во Европа, САД и Канада.
 • АМСМ Партнер програма - национална програма за попусти во над 200 продажни места на територијата на Република Македонија
 • Бесплатно членско списание „AМСМ Клуб мобилити“ во печатено и електронско издание, доставено на електронска или контакт адреса на членот.
 • Можност за купување кампинг - картичка CCI за попуст во над 1100 кампови во цела Европа.

Цена: 990 ден.

Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 21.728,00 мкд.
АМСМ Classic членството е со важност од 1 година од датум на издавање.

Редовна цена: 2.700 ден
Online цена: 2.430 ден
Купи

Europe Premium и во Европа исто како дома!

Ова членство е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 77.700,00 мкд.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...

Europe Premium и во Европа исто како дома!

Europe Premium членството е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Возилото треба да е уредно регистрирано со македонски регистарски таблички и да гласи на физичко лице, односно членството се однесува на зачленетото лице, а не на возилото. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила со следниве карактеристики:
1. Вкупна маса до 3,5 тона и
2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5 м.

Услугите вклучени во Europe Premium членството можете да ги користите како на целата територија на Република Македонија, така и на целата територија на Европа :

Услуги во Македонија:

 • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект до 200 км во двете насоки, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото.
 • Бесплатен пренос на оштетено возило во сообраќајна незгода - неограничено во километри.
 • Пренос на возило по повластена членска цена.
 • Бесплатна помош на пат - до пет пати (замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и други дефекти на самото место).
 • Извлекување на возило.
 • Покривање на патни трошоци на членот до 1000 денари во случај на дефект на возило или сообраќајна незгода.
 • Дополнителни погодности, попусти и сезонски акции во системот на АМСМ:
  • 10% попуст на технички преглед
  • 20% попуст на сервисни услуги
  • 5-10% попуст на резервни делови
  • Бесплатна зимска /летна проверка на возилото на членот
  • 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија
 • „Travel Info Set“ (информативен комплет за патување) кој вклучува патна карта, рута, информатор за земјата и странство во однос на сообраќајната законска регулатива, патарини, курсна листа и сл., кој се издава на барање на членот.
 • „Show your Card!“ - интернационална програма за попусти во повеќе од 25.000 продажни места во Европа, САД и Канада.
 • АМСМ Партнер програма - национална програма за попусти во над 200 продажни места на територијата на Република Македонија.
 • Бесплатно членско списание „AМСМ Клуб мобилити“ во печатено и електронско издание, доставено на електронска или контакт адреса на членот.
 • Можност за купување кампинг - картичка CCI за попуст во над 1100 кампови во цела Европа.


Услуги во Европа:

 • Бесплатен пренос на оштетено возило во случај на сообраќајна незгода до 400€.
 • Бесплатна интервенција до 200€:
  • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект, или
  • Бесплатна помош на пат.
 • Згрижување на член до 200€:
  • Хотелско сместување до 100€ и
  • Бесплатно користење на најмено (рентакар) возило до 100 евра.
   или
 • Покривање на патни трошоци до 200€:
  • Редовен автобуски или железнички превоз.
  • Авионски билет.

Цена: 2.700 ден.

Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 77.700,00 мкд.
АМСМ Europe Premium членството е со важност од 1 година од датум на издавање.

Редовна цена: 490 ден
Online цена: 440 ден
Купи

LIGHT и уживајте во добриот шопинг!

Light членството е наменето за сите од 18-24 години и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 17.860,00 мкд.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...

LIGHT и уживајте во добриот шопинг!

Light членството е наменето за сите од 18-24 години и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Возилото треба да е уредно регистрирано со македонски регистарски таблички и да гласи на физичко лице, односно членството се однесува на зачленетото лице, а не на возилото. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила со следниве карактеристики:
1. Вкупна маса до 3,5 тона и
2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5 м.
Доколку прв пат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Услугите вклучени во членството Light можете да ги користите на територијата на Република Македонија:

 • Бесплатен еднократен пренос на возило во случај на дефект до 20 км во двете насоки, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото.
 • Бесплатен еднократен пренос на оштетено возило во сообраќајна незгода - неограничено во километри.
 • Пренос на возило по повластена членска цена.
 • Бесплатна помош на пат (замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и во случај на повеќе од 50 различни дефекти на самото место).
 • Еднократно бесплатно извлекување на возило каде технички е можно.
 • Еднократно покривање на патни трошоци на членот до 600 денари во случај на дефект на возило или сообраќајна незгода.
 • Дополнителни погодности, попусти и сезонски акции во системот на АМСМ:
  • 10% попуст на технички преглед на возилото на членот
  • 20% попуст на сервисни услуги на возилото на членот
  • 5-10% попуст на резервни делови
  • Бесплатна зимска /летна проверка на возилото на членот
  • 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија
 • „Travel Info Set“ (информативен комплет за патување) кој вклучува патна карта, рута, информатор за земјата и странство во однос на сообраќајната законска регулатива, патарини, курсна листа и сл., кој се издава на барање на членот.
 • „Show your Card!“ - интернационална програма за попусти во повеќе од 25.000 продажни места во Европа, САД и Канада.
 • АМСМ Партнер програма - национална програма за попусти во над 200 продажни места на територијата на Република Македонија
 • „Newsletter“– неделен електронски весник доставен на електронска пошта на членот.
 • Можност за купување кампинг - картичка CCI за попуст во над 1100 кампови во цела Европа.

Цена: 490 ден.

Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 17.860 мкд.
АМСМ Light членството е со важност од 1 година од датум на издавање.

Редовна цена: 1.390 ден
Online цена: 1.251 ден
Купи

BUSINESS и вашиот бизнис никогаш нема да застане!

Business членството е наменето за сите правни лица било големи, средни или мали. Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 21.739,00 мкд.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...

BUSINESS и вашиот бизнис никогаш нема да застане!

Business членството е наменето за сите правни лица било големи, средни или мали.Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила со следниве карактеристики:
1. Вкупна маса до 3,5 тона и
2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5 м.
Доколку прв пат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Услугите вклучени во Business членството се однесуваат на едно службено возило, a можат да се користат на целата територија на Република Македонија:

 • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект до 200 км во двете насоки, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото.
 • Бесплатен пренос на оштетено возило во сообраќајна незгода - неограничено во километри.
 • Пренос на возило по повластена членска цена.
 • Бесплатна помош на пат - до три пати (замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и во случај на повеќе од 50 различни дефекти на самото место).
 • Извлекување на возило.
 • Покривање на патни трошоци на членот до 1.000 денари во случај на дефект на возило или сообраќајна незгода.
 • Дополнителни погодности, попусти и сезонски акции во системот на АМСМ:
  • 10% попуст на технички преглед
  • 20% попуст на сервисни услуги
  • 5-10% попуст на резервни делови
  • Бесплатна зимска /летна проверка на возилото на членот
  • 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија
 • „Travel Info Set“ (информативен комплет за патување) кој вклучува патна карта, рута, информатор за земјата и странство во однос на сообраќајната законска регулатива, патарини, курсна листа и сл., кој се издава на барање на членот.
 • Бесплатно членско списание „AМСМ Клуб мобилити“ во печатено и електронско издание, доставено на електронска или контакт адреса на членот.

Цена: 1.390 ден.

Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 21.739,00 мкд.
АМСМ Business членството е со важност од 1 година од датум на издавање.

Цена: 4.200 ден
Online цена: 3.780 ден
Купи

BUSINESS EUROPE PREMIUM за безгрижни службени патувања!

Business Europe Premium членството е наменет за правни лица, и може да се користи на територија на Р. Македонија и во Европа. Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 77.739,00 мкд.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...

BUSINESS EUROPE PREMIUM за безгрижни службени патувања!

Business Europe Premium членството е наменет за правни лица, и може да се користи на територија на Р. Македонија и во Европа. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила со следниве карактеристики:
1. Вкупна маса до 3,5 тона и
2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5 м.
Доколку прв пат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

Услугите вклучени во Business Europe Premium членството се однесуваат на едно службено возило, а можат да се користат како на цела територија на Република Македонија, така и било каде во Европа.

Услуги во Македонија:

 • Бесплатен пренос на возило во случај на дефект до 200 км во двете насоки, сметано од местото на тргнување на шлеп возилото.
 • Бесплатен пренос на оштетено возило во сообраќајна незгода - неограничено во километри.
 • Пренос на возило по повластена членска цена.
 • Бесплатна помош на пат - до пет пати (замена на пневматик, стартување на возило, дотур на гориво и во случај на повеќе од 50 различни дефекти на самото место).
 • Извлекување на возило.
 • Покривање на патни трошоци на членот до 1.000 денари во случај на дефект на возило или сообраќајна незгода.
 • Дополнителни погодности, попусти и сезонски акции во системот на АМСМ:
  • 10% попуст на технички преглед
  • 20% попуст на сервисни услуги
  • 5-10% попуст на резервни делови
  • Бесплатна зимска /летна проверка на возилото на членот
  • 20% попуст во АМСМ продавницата за автомобилска галантерија
 • „Travel Info Set“ (информативен комплет за патување) кој вклучува патна карта, рута, информатор за земјата и странство во однос на сообраќајната законска регулатива, патарини, курсна листа и сл., кој се издава на барање на членот.
 • Бесплатно членско списание „AМСМ Клуб мобилити“ во печатено и електронско издание, доставено на електронска или контакт адреса на членот.


Услуги во Европа:

 • Бесплатен пренос на оштетено возило во случај на сообраќајна незгода до 400€.
 • Бесплатно шлепување или бесплатна помош на пат при дефект на возило до 200€.
 • Покривање трошоци за хотелско сместување, рент а кар или патни трошоци до 200€.

Цена: 4.200 ден.

Вредност на услугите кои ги добивате со пакетот: 77.739,00 мкд.
АМСМ Business Europe Premium членството е со важност од 1 година од датум на издавање.